Home_ |
Wie is Ilse?_ |_
Portfolio_ |
Contact
I L S E_ H E E S T E R B E E K

PLATTELAND_in_de_STAD_06

PLATTELAND_in_de_STAD_08

PLATTELAND_in_de_STAD_02

PLATTELAND_in_de_STAD_04

PLATTELAND_in_de_STAD_03

PLATTELAND_in_de_STAD_01

PLATTELAND_in_de_STAD_05

PLATTELAND_in_de_STAD_07

Naar projecten overzicht
Het platteland in de stad 06

Infrastructuur

Onder het noordelijke deel van het gebied komt een grote twee laagse ondergrondse parkeergarage, met een rechthoekige uitsparing in het midden, aangezien daar een park met bomen komt.  De entree van de parkeergarage is gesitueerd aan het begin van de Nieuwstraat. Hiervoor zal er een extra rijstrook aan de Zuid-Willemsvaart worden aangelegd om deze grote verkeersstroom in goede banen te kunnen leiden en verkeersopstoppingen tegen te gaan.

De ondergrondse verbinding die onder de tolbrugstraat doorloopt en het voormalige ziekenhuis met de oude zusterflat verbindt, wil ik behouden en openbaar maken voor publiek, als extra toegang naar het terrein. Het gaat een ingang zijn naar de parkeergarage, maar ook de verbinding tussen een nieuw gebouw (de zusterflat gaat namelijk ook weg in 2014) en het GZG terrein. Je kunt vanaf de tolbrugstraat via een trap naar beneden lopen.

Ook bij Burgemeester Loeffplein komt een nieuwe parkeergarage voor de omliggende nieuwe woningen en voor het personeel van de zuidelijke rand van het gebied.