Home_ |
Wie is Ilse?_ |_
Portfolio_ |
Contact
I L S E_ H E E S T E R B E E K

PLATTELAND_in_de_STAD_06

PLATTELAND_in_de_STAD_08

PLATTELAND_in_de_STAD_02

PLATTELAND_in_de_STAD_04

PLATTELAND_in_de_STAD_03

PLATTELAND_in_de_STAD_01

PLATTELAND_in_de_STAD_05

PLATTELAND_in_de_STAD_07

Naar projecten overzicht
Het platteland in de stad 06

Muziekwinkel, workshops & optredens

Bij deze functiecombinatie wordt een muziekwinkel gecombineerd met een muziekschool, waarbij workshops en optredens in de openbare ruimte worden gegeven.

In de muziekwinkel kan men gitaren of trommels kopen of ander muziekinstrumenten. Ook kunnen er lessen gevolgd worden, binnen of in de publieke buitenruimte. Men kan bijvoorbeeld een gratis groepsles djembé bijwonen op het Catharinaplein. Echte vaste lessen worden in de muziekwinkel gegeven. Daarnaast zullen er minstens twee keer per maand concerten en kleine optredens in de openbare ruimte worden gegeven.

Ook tijdens evenementen kan deze functiecombinatie muzikale gezelligheid en sfeer aan de stad geven. Hiervoor is een podium in de vorm van een harp ontworpen, wat op het Catharinaplein zal komen te staan. De muziekschool verzorgt deze concerten. Hierbij kan een samenwerkingsverband worden aangegaan met het (muzikale) jongerencentrum ‘Dynamo’. Zo kunnen ook jongeren van Dynamo gebruik maken van het podium op het Catharinaplein om meer naamsbekendheid te krijgen.