Home_ |
Wie is Ilse?_ |_
Portfolio_ |
Contact
I L S E_ H E E S T E R B E E K

PLATTELAND_in_de_STAD_06

PLATTELAND_in_de_STAD_08

PLATTELAND_in_de_STAD_02

PLATTELAND_in_de_STAD_04

PLATTELAND_in_de_STAD_03

PLATTELAND_in_de_STAD_01

PLATTELAND_in_de_STAD_05

PLATTELAND_in_de_STAD_07

Naar projecten overzicht
Het platteland in de stad 06

Stadsboerderij, crèche & hondenuitleencentrum

In dit concept worden drie functies gecombineerd: een stadsboerderij (in vorm van kinder-en ouderenboerderij), een crèche en een hondenuitleencentrum. Deze functiecombinatie is gericht op kinderen en ouderen, maar is ook bedoeld voor anderen die dieren leuk vinden en de ouders van de kinderen.

De stadsboerderij heeft dieren waar kinderen en ouderen naar kunnen kijken. Ook mogen ze de dieren eten geven en aaien. Daarnaast is er een crèche op de locatie die uitkijkt op de dierenweide. De kinderen van de crèche kunnen ook op de kinderboerderij spelen en misschien zelfs een beetje helpen met de verzorging.

Het hondenuitleencentrum is bedoeld voor mensen, met name ouderen, die zelf geen hond hebben en ook geen tijd, ruimte of de mogelijkheid hebben tot het aanschaffen en verzorgen van een hond, maar het wel leuk vinden om contact met een hond te hebben en deze uit te laten of mee te spelen. In dat geval kan men een hond die goed getraind en uiterst vriendelijk is, een uurtje lenen om hem uit te laten.