Home_ |
Wie is Ilse?_ |_
Portfolio_ |
Contact
I L S E_ H E E S T E R B E E K

PLATTELAND_in_de_STAD_06

PLATTELAND_in_de_STAD_08

PLATTELAND_in_de_STAD_02

PLATTELAND_in_de_STAD_04

PLATTELAND_in_de_STAD_03

PLATTELAND_in_de_STAD_01

PLATTELAND_in_de_STAD_05

PLATTELAND_in_de_STAD_07

Naar projecten overzicht
Het platteland in de stad 06

Reisbureau & bakker

In dit concept wordt een reisbureau gecombineerd met een bakker. Dit is een bedrijf gelegen bij het station, aan de kant van het centrum. Hier worden reizen georganiseerd. Het bedrijf verzamelt recepten van brood en andere specialiteiten uit de landen waar de reizen naartoe gaan. Deze recepten worden gebakken in deze bijzondere bakkerij.
Vers gebakken specialiteiten die men eet op vakantie kunnen namelijk niet mee naar huis genomen worden, onder andere vanwege de beperkte houdbaarheid. Komt men terug van een reis dan kan een heerlijke specialiteit uit dat land, dat bij deze bakkerij gekocht kan worden, men weer terugbrengen naar die vakantie. Dit kan ze ook weer zin geven om op vakantie te gaan.Het reisbureau kan op dit (door de bakkerij opgewekte) verlangen aan vakantie inspelen.

Verhalen en tradities achter het brood of andere specialiteit worden aan de koper overgebracht middels het, met een verhaal bedrukt, papieren wikkel wat om het brood zit. Daarnaast kunnen bezoekers in de bakkerij, en passanten via het etalageraam, kijken hoe de verschillende specialiteiten door de bakkers worden gemaakt.